Loopbaancoaching

Tell me more

Je job maakt een groot deel uit van je leven. Jij ben recht om je goed te voelen op je werk en in je vel. Jij hebt het recht om na je werkdag nog energie over te hebben om thuis te komen en te genieten van wat jij wil. Jij hebt het recht om 100% te genieten van alle facetten van je leven. En daarin is jouw Job tevredenheid cruciaal.

Loopbaan coaching ondersteunt je hierin. Samen met de VDAB en Tweg biedt Jorden jou laagdrempelige en kwalitatieve loopbaancoaching aan, zodat jij opnieuw volledig vat krijgt op alle facetten van je leven en helemaal kan zijn wie jij bent en gaan voor wat jij wil!

Individuele loopbaanbegeleiding is een persoonlijk traject waarbij we samen in kaart brengen wie je bent, wat je kan, wat je wil en hoe je dit kan vormgeven in jouw carrière.

Loopbaan coaching kost €80 voor 7 uur begeleiding.

Lees hieronder verder wanneer je recht hebt op loopbaancheques.

Is loopbaancoaching iets voor mij?

-Je ervaart dat je de laatste tijd dat je weinig energie hebt en wil opnieuw je maximum energie benutten.

-Jij wil zicht krijgen op je talenten en competenties, je kan deze verder ontwikkelen om ze zo nog beter in te zetten op je werk.

-Je ervaart veel stress of (faal)angst (om je mening te zeggen, iets voor te stellen of te gaan voor waar jij in gelooft).

-Je wil aan persoonlijke ontwikkeling doen of aan skills werken om voor promotie te gaan of om nog productiever te werk te gaan.

-Je neemt soms extra werk bij of je werkt vaak over uren, die je eigenlijk niet wil doen. Je wil beter je grenzen kunnen aangeven en je niet schuldig voelen tegenover anderen hierover. Of niemand tegen de schenen schoppen, 

-Je wil gaan voor wat jij zelf wil maar bent bang dat anderen je niet meer zullen leuk vinden of dat relaties zo onder druk komen te staan.

-Je wil beter kunnen omgaan met weerstand, onzekere situaties of met conflicten op het werk.

-Je hebt een nieuwe collega waarmee het niet klikt op je werk, maar je doet je job wel graag. Hoe kan ik hiermee omgaan?

-Je ervaart meer conflicten of frustraties tegenover leidinggevende, maar je doet je job wel echt graag.

-Je hebt het gevoel dat je op professioneel als op privé steeds tijd te kort hebt of dat je niet volledig vat hebt op je eigen leven. Jij wil je work-life balans verbeteren om stabieler in het leven te staan.

-Je wil als leidinggevende beter kunnen omgaan met mijn team.

Wie heeft recht op loopbaancoaching?

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?

De 7 uur loopbaancoaching zijn opgesplitst in 2 cheques. Bij het claimen van de eerste cheque heb je recht op 4 uur coaching. Wanneer je deze 4 uur gebruikt hebt, kan je de 2e cheque aanvragen waarbij je nog eens recht hebt op 3 uur coaching.

Beide cheques hebben dezelfde prijs van €40.

Een cheque claimen kan je vanaf jij:

-Momenteel onder een arbeidscontract valt

-Woont in Vlaanderen of Brussel

-De voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding volgde.

-7 Jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd over je hele loopbaan

Meer informatie over loopbaanbegeleiding, blogs en tips vind je op www.loopbaaningroei.be en op www.vdab.be.