Afspraak boeken

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Good to know:

Je wil resultaten en daar gaan we voor! Een eerste afspraak duurt steeds wat langer, dan stellen we samen doelen op, die je wenst te behalen. Uit iedere sessie wordt gegarandeerd een resultaat of een inzicht gehaald. Dit is ook de reden waarom er niet betaald wordt per uur maar per sessie. Omdat jij centraal staat en recht hebt op doorbraken.

How does this work?

Standaard werk ik aan de hand van trajecten, een traject bestaat uit het vastleggen van de doelen en zaken waar je een positieve verandering wil teweegbrengen of succes wil boeken. Een basistraject bestaat uit het 6 sessies, wanneer jij deze sessies wenst op te pakken, is volledig aan jou. (Natuurlijk afhankelijk van het proces).

Wens je graag om eerst even te proeven van wat coaching is en hoe ik te werk ga, kan ook zeker gewerkt worden per sessie.

 want some more information:

Wat is coaching nu juist, aan wat kan je jou verwachten? Hoe ik het vertel, is dat we samen vertrekken vanuit jouw sterktes en jouw kracht. We bouwen verder op een sterke basis die jij al hebt, samen zorgen we ervoor dat jij in je sterktes staat en je bewust wordt van wat je kan helpen. Nog meer vragen? Stuur gerust een mailtje of bel me even.