Afspraak boeken

Goed om weten:

Je wil resultaten en daar gaan we voor! De eerste van een traject duurt steeds wat langer, dan stellen we samen doelen op, die je wenst te behalen. Uit iedere sessie wordt gegarandeerd een resultaat of een inzicht gehaald. Dit is ook de reden waarom er per sessie gewerkt wordt en niet per uur. Omdat jij centraal staat en recht hebt waarvoor jij komt: resultaat!

Hoe werkt het?

Wanneer jij in coaching wenst te gaan bij Jorden, stuur je hem een berichtje of bel je hem even. De contactgegevens kan je onderaan de website terugvinden.

In een eerste sessie, worden de doelen van het traject vast gelegd . Vervolgens werkt Jorden met trajecten omdat deze manier leidt tot extra duurzaam resultaat. Standaard bestaat een traject uit 6 sessies

Wanneer deze sessies vallen en hoeveel tijd tussen de sessies is, bepaal jij, jij staat aan het stuur van het traject. Jorden is er om jou te begeleiden naar de resultaten die jij wil. 

Indien jij een enkele sessie wenst, is dit ook mogelijk, dan is de investering per sessie €80.

Meer informatie? 

Je kan door Jorden gecoacht worden te Ieper, veemarkt 10, in de multidisciplinaire praktijk Equilibre. Deze praktijk ligt ongeveer op een 15 minuutjes wandelen van het station, is vlot bereiken met het openbaar vervoer en er is mogelijkheid om te parkeren in de buurt.

Is Ieper wat ver voor je? Geen probleem. Je kan ook online gecoacht worden op microsoft teams. Wat je daarvoor dient te doen is Jorden contacteren, je email adres doorgeven en een stabiele internetverbinding hebben!

Heb je nog meer vragen die nog niet beantwoord zijn? Stuur gerust een mailtje/berichtje of bel Jorden even. Zijn deur staat steeds voor je open!

Contactgegevens vind je onderaan de site.