0
Waarde aan opleidingen gevolgd
> 0
uur ervaring
0
Opleidingen gevolgd
> 0
Breakthroughs realised

Tell me more

Jorden

Jorden is coach bij The Breakthrough Academy en bij Equilibre.

Hij heeft gedurende 3 jaar ondernomen, waar hij ervaring kon opdoen binnen de ondernemingswereld. Hij weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om als starter je een weg te banen in de professionele wereld en om resultaten neer te zetten die boven verwachtingen zijn om zo je waardigheid te kunnen aantonen.  Hij ervaarde hoe je als ondernemer je eigen grootste drijfveer en bottleneck bent.

Jorden kwam tijdens het ondernemen tot zijn missie en begon zich hier op te richten. Hij wil jou aan de hand van coaching duurzaam in je sterktes zetten zodat jij, jouw maximale energie kan benutten om een volgende stap op professioneel of persoonlijk vlak te nemen. 

Aan de hand van Jordens coaching competenties, systemisch werkNLP en bodybased traumawerk zet hij verschillende technieken in, die je snel tot de kern van het probleem brengen om zo een duurzaam resultaat neer te zetten!

Je kan bij Jorden terecht voor: stress management, betere relaties op werk en privé, omgaan met angstenondernemenzelfvertrouwen en meer energie

Heb je nog andere vragen of klachten waar je graag stappen op wil zetten, staat Jorden er ook steeds voor open dat je hem contacteert.

 
Doorbraakcoaching, Breakthrough coaching, Equilibre, Coach, Successen, Jorden,

Opleidingen

  • Doorbraakcoaching~systemisch werk
  • Supervisie Doorbraakcoaching
  • Play Big Business
  • The A-factor
  • Leadership course