0
Waarde aan opleidingen gevolgd
> 0
uur ervaring
0
Opleidingen gevolgd
0
Breakthroughs realised

Tell me more

Jorden

Is een zeer positief en vooruitstrevend persoon. Hij volgt de opleiding Breakthrough Coach bij Els Van Laecke. Na 3 maanden opleiding maakt Jorden ook deel uit van Het Breakthrough team van The Master Herself. Het team bestaat uit totaal 9 coaches, waar Jorden de jongste coach is in het team. Door de opleidingen die hij volgt en het team waaruit hij deel maakt, gaat zijn kennis en ervaring pijlsnel de hoogte in.

Jorden is een zeer gemotiveerd persoon die zich doelgericht tewerk gaat zodat jij resultaten behaalt. De resultaten die jij als coachee behaalt staan voor Jorden dan ook centraal.

Hij begeleidt je om nog meer in je kracht te staan, aan te trekken wat je graag wil en om successen te pakken op professioneel en persoonlijk vlak.

Jorden kan je zowel online als live coachen. De live sessies gaan door bij Equilibre. Een praktijk te Ieper met een multifunctioneel team die werkt aan veerkracht op mentaal als op fysiek vlak. Hier maakt Jorden ook deel uit van het team Equilibre. In deze praktijk neemt hij ook de rol van coach op hem. 

Samen met de andere disciplines in de praktijk gaan we na hoe we jou meest ten dienste kunnen zijn, zodat zijn in no-time doorbraken te pakken hebt en succes kan boeken

Doorbraakcoaching, Breakthrough coaching, Equilibre, Coach, Successen, Jorden,

Opleidingen

  • Doorbraakcoaching~systemisch werk
  • Supervisie Doorbraakcoaching
  • Play Big Business
  • The A-factor
  • Leadership course